De online Mindful Bali cursus

Heb je last van dat vervelende stemmetje dat zegt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet genoeg doet?  Dat je slimmer, dunner, knapper, gezonder, succesvoller, grappiger, rijker of sportiever moet zijn? Maar wat je ook doet, het is nooit echt genoeg... 

Doe je alles ‘wat je zou moeten doen’, ga je naar de sportschool, eet je gezond, werk je aan je carriere, heb je een relatie of gezin, een druk sociaal leven maar heb je alleen maar vlagen van geluks momenten? Heb je het gevoel alleen maar te leven voor de weekeinden? En heb je steeds weer dat lege gevoel dat boven komt dat je probeert weg te drukken?

Diep van binnen weet je dat er meer moet zijn en dat je gelukkiger zou kunnen zijn, maar je weer niet hoe?

mindfulbali

EN ben je er klaar voor om aan jezelf te gaan werken?

Dan is deze online cursus voor jou!

WAT IS DE ONLINE MINDFULNESS CURSUS?

De cursus bestaat uit zes weken waarin je elke week een nieuwe module krijgt. Je krijgt een video waarin ik alles uitleg en je begeleid door de meditaties en de lessen heen.  Ookal is het online, ik heb het nog steeds zo persoonlijk mogelijk gemaakt door aanwezig te zijn op video alsof ik tegenover je zit. Daarnaast krijg je de lessen uitgeschreven zodat je het ook kan lezen. En je krijgt exclusieve meditaties waar je mee oefent  Je kan dit lekker op je eigen tempo doen, als je wilt in je pyama op de bank! Je hebt verder niks met andere mensen te maken!

Tijdens de lessen combineer ik mindfulness met life coaching, NLP en alle kick ass tools die mij ook geholpen hebben. 

Na elke module heb je opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat. Door deze oefeningen in je dagelijkse leven te integeren ga je het verschil merken. Alleen maar de lessen volgen zonder te oefenen is alsof je naar een aerobics programma op de tv kijkt terwijl je op de bank een chocolade reep eet. Je krijgt de kennis hoe je fit kan worden, maar je wordt er niet daadwerkelijk fit van!

Via de FB community heb je genoeg steun en support van andere deelnemers om dit vol te houden en een blijvende verandering te maken.Ook al je vragen kan je hierin kwijt, dus je staat er nooit alleen voor! 

Bonus

Tropische Bali vibes 

Exclusieve meditatie tapes speciaal voor deze cursus

Als je een persoonlijke vraag hebt waar je tegen aan loopt tijdens de online cursus kan je mij mailen voor support. 

20% korting op 1:1 coaching

Een Facebook community met andere deelnemers waar je support kan vinden, vragen kan stellen en ervaringen kan delen.

Je hebt voor altijd toegang tot alle content, videos, opdrachten en meditaties! 

Voor wie is deze online cursus gemaakt?

(Hint: iedereen die de beste versie van zichzelf wilt worden!)

Dipje

Je hebt een mindere periode in je leven zoals we die allemaal wel eens ervaren. Misschien heb je een verlies geleden of is er iets anders gebeurd. Je zit niet lekker in je vel en voelt je misschien zelfs wel wat depri. Je bent aan het piekeren over de toekomst en/of zit in over het verleden. Je wilt hier weer uitkomen en weer beter in je vel zitten en kan wel wat hulp gebruiken.

Go Getter

Je bent een go getter, je hebt een goede baan, misschien een relatie  en/of gezinnetje. Er is niks ‘mis’ met je leven.  Maar je hebt het altijd druk druk druk, rent van hot naar her en hebt het gevoel dat je vast zit in een ratrace en het nooit ophoud.  Je bent meer bezig met alle ballen in de lucht te houden en hebt het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je echt leeft. Je wilt graag wat beter omgaan met stress en wat meer BALANS in je leven.

Kruispunt

Je bent niet blij met je baan, je relatie, of jezelf. Je wilt je leven omgooien maar weet niet hoe? Iets houdt je tegen en je blijft eigenlijk maar in het zelfde circeltje draaien. Je staat op een kruispunt in je leven maar weet het is nog onduidelijk waar je naar toe wilt. Je voelt je een beetje vast zitten en bent het zat. Je bent klaar voor verandering!

About me

geronimoboy-84

Een paar jaar geleden zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Ik was niet blij met mijn baan, relatie, omgeving en vooral niet met mezelf. Mijn inner critic stond op standje maximale volume en ik was ik was altijd bezig om mijn leven beter te maken door te sporten, boeken te lezen, naar feestjes te gaan, van partner te veranderen, af te vallen, er beter uit te zien, nieuwe kleren te kopen, en ga zo maar even door. Niet veel veranderde, ik voelde me nog net zo rot en snapte niet wat er ‘mis’ met mij was.

Zo bleef ik doorgaan totdat ik uiteindelijk rock bottom raakte. Ik was moe, ziek en depressief. Ik ben toen bij mindfulness uitgekomen en zelf een 1:1 cursus gaan volgen. Ik mediteerde elke dag en begon mijn inner dialoog te leren kennen en leerde hoe ik daar mee om kon gaan. Ik begon eindelijk mijn aandacht naar binnen te keren in plaats van het probleem buiten mezelf te zoeken. Al snel veranderde de relatie met mezelf en daarom ook met anderen. Ik werd meer zeker van mezelf en kon weer helder nadenken. En hoe meer ik mijn eigen wereld veranderde, hoe meer de wereld om mij heen veranderde.

Ik heb eindelijk mijn sweet spot gevonden en ik leef nu een gezond en gelukkig leven waar ik een paar jaar geleden alleen maar van had kunnen dromen. Ik word elke dag wakker met energie en kan niet wachten om aan het werk te gaan. Ik word gedreven door passie, en doe elke dag wat mij gelukkig maakt. Ook nu heb ik nog steeds een stemmetje dat af en toe naar boven komt die zegt dat ik niet goed genoeg ben, en dat is ok.  Ik weet nu hoe ik daar mee om kan gaan en laat die niet mijn leven meer beheersen.

EN DAT IS WAT IK OOK VOOR JOU WIL!

Mijn passie is om jou weer terug bij jezelf te laten komen, je hart te volgen en gelukkig te zien. Dat is de ultieme vrijheid! Ik wil jou meenemen op dezelfde reis en mijn kennis en mijn ervaring met jou delen. Geloof me, ik ben er allemaal zelf doorheen gegaan, I have been there! In dit online programma deel ik met jou alle stappen die mij geholpen hebben om mijn wereld om te keren.

Het internet is geweldig we hoeven niet meer fysiek aanwezig te zijn om verbonden te zijn en support te geven. Daarom heb ik al mijn kennis en tools gecombineerd in dit online programma zodat ook jij, waar je ook bent, hiermee aan de slag kan gaan.

De Modules

WEEK 1: De automatische piloot

In de eerste week beginnen we met meer bewust wording en oefenen met in het nu leven. Alles waar je niet bewust van bent, dat kan je ook niet veranderen! Daarom is bewustwording de aller eerste stap voor verandering. Kom meer uit je hoofd en wees meer in het nu.

WEEK 2: Wat is jouw verhaal?

Onze mind is een fantastische verhalen verteller. We hebben allemaal bepaalde geloofsovertuigingen over onszelf en de wereld die bepalen hoe wij ons voelen, hoe we ons gedragen en wat voor ervaringen we aantrekken. Begin met de verhalen die je niet dienen en tegen houden los te laten en merk hoe alles mee verandert.

WEEK 3: De oplossing wordt het probleem

We proberen allemaal onszelf goed te voelen en pijn te vermijden, maar hoe we dat doen werkt vaak averechts. Hierdoor houden we vaak juist onze pijn in stand. Leer om je struggle switch uit te zetten en makkelijker door het leven te gaan.

WEEK 4: Accepteren wat er is

Accepteren waar je bent en wie je bent. Zelf acceptatie is de eerste stap naar zelf liefde. Door zelf acceptatie kan je weer terug komen naar wie jij echt bent zonder jezelf anders voor te doen. Ook leer je om met tegenslagen om te gaan. Het leven zal je onvermijdelijk tegenslagen geven, hier leer je om daar mee om te gaan om er juist sterker uit te komen.

WEEK 5: Omgaan met je inner critic

We hebben allemaal wel dat stemmetje die zegt dat je niet goed genoeg bent of niet genoeg doet. Leer om daarmee om te gaan en er een andere relatie mee te ontwikkelen zodat dit stemmetje niet meer je leven beheerst. Je relatie met jezelf zal verbeteren, je eigen waarde zal omhoog gaan en je zal lekkerder in je vel zitten. 

WEEK 6: Kies liefde in plaats van angst

Je ‘waarom’ is alles! Waarom doe je wat je doet? Leer om voor liefde te kiezen in plaats van je door angst te laten lijden, en zo je hart en passie te volgen. Maar als het zo makkelijk was, zou iedereen dat doen. We worden steeds tegen gehouden door die angst. Hoe vaker je kiest voor liefde in plaats van angst in elk moment, hoe gelukkiger je zal zijn en hoe meer jij het leven zal leiden die voor jou bestemd is. 

yes, I'm in!

Raving reviews

I find it difficult to put into words how much Nadja has helped me. I have struggled with various mental health conditions for over a decade and have seen several counsellors/psychologists over the years. However, with Nadja’s approach I was finally given the practical tools I needed to dramatically and radically improve my quality of life. II highly recommend anyone and everyone to undertake at least the mindfulness workshop with Nadja, even if you are not suffering any mental health conditions.  Nadja is very experienced and I really appreciated how she tailored her approach to my particular set of life experiences and ongoing life struggles. On top of being experienced and professional, Nadja is just a genuinely kind, generous soul who has a lot of love and wisdom to share. Lucy Patchenstein

This training exceeded my expectations and also provided me with some personal spiritual healing. Nadja gently and patiently taught me how to ground myself. I am now more conscious of automatic thoughts being transient and not necessarily based on fact. She taught me the importance of boundaries (very important for self-care as a counsellor) and healthy relationships in my life. Halfway through this course I started to become more mindful about the way I eat and I am slowly changing my relationship with food, I now meditate five times a day. I feel more grounded, peaceful and enlightened thanks to Nadja’s teaching. Leilah

 

I was unhappy, battling depression and had many unanswered questions. It was time to do something and I took Nadja’s mindfulness course. It was the best decision I ever made, Nadja is so warm, caring and understanding. She has taught me so much, and brought everything back in perspective for me. The meditations are amazing, and is really something you have to learn, but she guided me trough them, I do them almost every day at home and am getting quite the expert, but it is not only meditating, she asked me questions that made me think about my life in a way that I never did. I cried, I laughed it was liberating. After every class I felt more confident, stronger and happier. Since I’m back from Bali everybody says that I have changed, and believe me I have, I felt like a failure and had lost myself completely before this experience, but I put Nadja’s teachings into practice almost every day now, and I’m happy with ME, I’m ready to take on the world again. Astrid Siemerink

After my mother passed away in July 2015, I was desperately looking for things that I could do to take away my sadness. As a result, I spent a year running around from place to place, while I actually had no idea why and for whom I was doing some of the things I did. When I met Nadja for the first time, I did not know what to expect, but I immediately felt that I came to the right place. I had a good connection with Nadja and she made me feel comfortable immediately through her open and warm character. Taking the mindfulness course was the best decision I could have made for myself. Nadja is a great teacher, and a great person. She always took the time to answer all of my questions and to guide me through the process in the best possible way. The course has changed me in a profound and positive way. I have gain self love and self compassion, I have a much stronger self awareness, and I am more present. I know who I am now and what I want from life.  I am a more confident, more aware and happier person now. Natalie Morales